Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

Glasfolies Stijn Sillis

Description:

Zonwerende glasfolie

Wees de hitte te slim af met zonwerende glasfolie van Glasfolies Stijn Sillis. U kan met behulp van zonwerende folie tot wel 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhouden. Bovendien voorkomt het gebruik van dit soort glasfolie ook de verkleuring van uw meubels en tapijten.

Isolerende glasfolie

Wilt u de opgewekte warmte in uw ruimte binnenhouden? Dan is isolerende glasfolie van Glasfolies Stijn Sillies een goede oplossing voor u. Dankzij de thermisch isolerende folie kan u besparen op u energiefactuur. In tegenstelling tot het koude glas waarop de lucht afkoelt, kaatst de isolerende glasfolie de wartme terug uw ruimte in.

Inbraakwerende glasfolie

Verhoog uw wooncomfort en veiligheid dankzij de inbraakwerende glasfolie van Glasfolies Stijn Sillis. Deze folie zorgt ervoor dat uw glas steviger is en voorkomt zo glassplintering. U loopt dan ook minder risico op verwondingen.

Gezandstraalde glasfolie

Bent u geïnteresseerd in gezandstraalde glasfolie van Glasfolies Stijn Sillis? Dit type is ideaal voor horecazaken, medische praktijken en scholen. Gezandstraalde glasfolie zorgt voor een goede lichtdoorlating en verhoogt uw privacy. Bovendien heeft gezandstraalde glasfolie ook een isolerende werking.

Polycarbonaatplaten behandelen

Wilt u uw polycarbonaatplaten laten behandelen? Dit kan bij Glasfolies Stijn Sillis. Een UV-werende veiligheidsfolie wordt aan de binnenzijde van de polycarbonaatplaat geplaatst. Dit kan zorgen voor een warmteverschil tot 8°C.

Contact Information
Adres: August de Boeckstraat 6
9100 Sint-Niklaas
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]