Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

Anbercare thuisverpleging

Description:

Algemene verzorging

Het verzorgend personeel van Anbercare Thuisverpleging bied een deskundige verzorging aan huis met het beste verzorgingsmateriaal. Van wondverzorging tot diabetesverzorging of chemo, voor alle verschillende soorten zorgverlening kan u Anbercare Thuisverzorging contacteren.

Palliatieve zorgen

Voor patiënten in palliatieve zorg en hun familie is het belangrijk om te kunnen rekenen op professioneel en sereen verplegend personeel. Dit is zeker het geval bij Anbercare Thuisverzorging. Zowel op medisch, als op emotioneel vlak kan u rekenen op de goede zorgen van Anbercare Thuisverzorging.

Hygiënische verzorging

Hygiëne is zeer belangrijk, daarom biedt Anbercare Thuisverzorging hulp aan voor hygiënische verzorging. Heeft u hulp nodig bij het wassen of aankleden? Reken dan op de professionele hulp van het verplegend personeel van Anbercare Thuisverzorging. U heeft voor hygiënische verzorging geen medisch voorschrift nodig.

Medicatie opvolgen

Medicatie werkt enkel als u dit correct en regelmatig inneemt. Bij Anbercare Thuisverzorging kan het verzorgend personeel u helpen door deze voor u klaar te leggen. Ook de opvolging hiervan kan door het verzorgend personeel van Anbercare Thuisverzorging gedaan worden.

Contact Information
Adres: Berkelei 78
2860 Sint-Katelijne-Waver
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]