Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

Schreurs Staalconstructie

Description:

Kwalitatieve staalconstructie & loodsbouw

Staalconstructie

Schreurs Staalconstructies biedt een uitstekende service voor staalbewerking aan. Zo kan u bij hen terecht voor stalen deuren, ramen of trappen vervaardigen, gevels en muren stutten, loodsen optrekken en zelfs spanten produceren. Voor al hun unieke bouw- en laswerken, kan u op hun expertise rekenen, van productie tot montage. Bovendien werken zij steeds op maat van uw behoeftes.

Loodsbouw

Bent u op zoek naar het ideale bouwbedrijf om uw nieuwe werk- of opslagruimte aan te leveren? Dan bent u bij Schreurs Staalconstructies aan het juiste adres. U kan hen contacteren om verschillende loodsen te ontwerpen en te bouwen, zoals woningen, kantoorgebouwen, opslag- en productieruimtes.

Staalhandel

Naast loodsbouw en staalconstructies op maat kan u ook bij Schreurs Staalconstructies terecht om staalproducten aan te kopen. U vindt er een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve materialen, waaronder aluminium, betonstaal en gietijzer. Deze metalen kan u bovendien ook in verschillende vormen kopen, zoals buizen, platen, balken en kokers.

 

Contact Information
Adres: Jan Petersstraat 57
6116BC Roosteren
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]