Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

Telectricity

Description:

Algemene elektriciteitswerken

Van elektrische schema’s uittekenen tot stopcontacten en schakelaars plaatsen, reken op de elektriciens van Telectricity uit Antwerpen voeren al uw algemene elektriciteitswerken uit. U kan op hun expertise vertrouwen om uw elektrische installatie te bekijken en zo nodig te vernieuwen bij renovatiewerken.

Verlichting & domotica

Binnenverlichting of buitenverlichting plaatsen met de ideale kleur en intensiteit? Bij Telectricity starten zij met een lichtstudie om u te adviseren. Daarna gaan zij aan de slag met de installatie van uw verlichting. Domotica zit ook zeker in hun takenpakket. Zo verzorgen zij uw gebruikscomfort. Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

Hernieuwbare energie

Verlaag uw energiefactuur met de hernieuwbare energie van Telectricity. Zo komen hun gecertifieerde elektriciens bij u langs om zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en EMS te installeren.

Overige elektriciteitswerken

Naast algemene elektriciteitswerken, bent u bij Telectricity uit Antwerpen aan het juiste adres voor industriële elektriciteitswerken, video- en parlofonie en infraroodverwarming. Hun elektriciens hebben dus een brede vakkennis om u steeds de beste resultaten te kunnen bieden.

Contact Information
Adres: Monnikenhofstraat 65
2040 Antwerpen
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]