Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

PT Rosé personal trainer

Description:

Personal training

Heeft u interesse in één-op-ééntraining met een personal coach? Dan kan u PT Rosé personal trainer uit Nieuwegein (Utrecht) inschakelen. Van spieren opbouwen tot gewichtsverlies, u stelt samen met de coach uw doelen op. Rosé helpt u dan als personal trainer om deze doelen te bereiken en uw grenzen te verleggen. Interesse in wat zij voor u kan bereiken? Neem dan zeker contact met haar op.

Groepstraining

Wat meer ondersteuning nodig tijdens het trainen? Dan is groepstraining een betere keuze voor u. Sport met gelijkgestemde mensen in de wekelijkse groepslessen van PT Rosé personal trainer uit Nieuwegein (Utrecht). Tijdens deze groepstraining verbetert u zowel de fysieke als de mentale gezondheid.

Online coaching voor vrouwen

Als vrouwen hun uithoudingsvermogen willen verbeteren of hun trainings- of voedingsschema bij de hand willen hebben, dan kunnen ze dit doen via e-training. PT Rosé personal trainer uit Nieuwegein (Utrecht) biedt namelijk ook online personal training aan door middel van een handige app. Hierin kan u uw resultaten bijhouden en wekelijkse feedback ontvangen.

Sportvasten

Een sportvastenkuur is een manier om u in amper 10 dagen energieker, fitter en slanker te voelen. De werking van sportvasten is wetenschappelijk bewezen. Zet nu ook de stap dankzij PT Rosé personal trainer uit Nieuwegein (Utrecht). Kies tussen kracht- of wandelvasten en koppel dit aan uw voedingsplan.

Contact Information
Adres: Sprotpark Galecop 6
3438 HX Nieuwegein
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]