Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

Bartconstruct

Description:

Dakwerken & VELUX

Wilt u een bestaand dak laten renoveren of een nieuw dak laten aanleggen? Voor al uw dakwerken bent u bij Bartconstruct uit Aalter aan het juiste adres. Zij herstellen en vernieuwen zowel platte als hellende daken. Naast dakconstructie en -bedekking, kan u ook op hun vakkennis rekenen voor isolatie, dakgoten en om asbest te laten verwijderen. Bovendien zijn zij ook de ideale partner om VELUX-dakramen te plaatsen of te vervangen.

Tuinhuizen & bijgebouwen

Overweegt u om een bijgebouw te laten plaatsen? Bartconstruct uit Aalter bouwt carports, tuinhuizen en poolhousen met duurzame en flexibele houtsoorten. Alvorens zij deze werkelijk bouwen, maken zij samen met u de nodige ontwerpen. Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamerrenovaties & betegeling

Als uw badkamer toe is aan een totaalrenovatie, staat Bartconstruct uit Aalter voor u klaar. Zij zetten kwaliteit voor al hun werken voorop. Uw badkamer is hier dan ook geen uitzondering voor. Zij werken uw badkamerrenovatie van A tot Z volledig af. Zo nemen zij uw afbraakwerken, loodgieterij, elektriciteitswerken en tegelwerken voor hun rekening.

Afsluitingen & poorten

Voorzie uw terrein van de nodige afsluiting. Van houten omheiningen tot draadafsluitingen, Bartconstruct houdt rekening met uw wensen om uw terrein af te schermen. Zij blijven ook steeds tot uw beschikking voor het onderhoud van uw afsluiting.

Opritten & terrassen

Klinkers, tegels, ecogravel of grindmatten aanleggen kent voor Bartconstruct uit Aalter geen geheimen. Zij garanderen u de hoogste kwaliteit aan bij het bouwen van uw oprit of terras. Van het uitbreken van oude verharding tot het integreren van sfeerverlichting, zij nemen steeds alles voor hun rekening.

Contact Information
Adres: Stuivenberg 17
9881 Aalter
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]