Bedrijvengids

02
01
In de kijker

De beste bedrijven in uw buurt

Media

Van Belle Sportvelden

Description:

Natuurgrasvelden aanleggen

Natuurgrasvelden aanleggen en onderhouden kent voor Van Belle Sportvelden uit Heerstert (Zwevegem) geen geheimen. Zij gebruiken hiervoor vooruitstrevende technieken en machines. Zowel in West-Vlaanderen, als in Oost-Vlaanderen kunnen zij verschillende onderhoudswerken uitvoeren, zoals gras inzaaien, maaifrezen, velden uitvlakken, schudfrezen, etc.

Kunstgrasvelden onderhouden

Naast natuurgrasvelden en gazons kan u ook bij Van Belle Sportvelden uit Heerstert (Zwevegem) terecht voor het onderhoud van kunstgrasvelden. Ook hiervoor hebben ze de nodige moderne machines. Benieuwd naar wat ze binnen uw budget kunnen uitvoeren? Neem gerust contact met hen op.

Tennisvelden uit gravel onderhouden

Een tennisveld uit gravel onderhouden met oog voor detail? Schakel Van Belle Sportvelden uit Heerstert (Zwevegem) in. Zij starten het onderhoud door mosvorming te bestrijden, oude lijnen weg te halen en de oude gravel laag los te maken. Daarna leveren en spreiden ze nieuwe gravel op het veld. Deze wordt genivelleerd. Ten slotte vervangen ze zo nodig de lijnen.

Gazons aanleggen

U kan naast sportvelden en natuur- en kunstgrasvelden ook bij Van Belle Sportvelden uit Heerstert (Zwevegem) terecht voor een gazon of (bloemen)weide aan te leggen. Dit doen ze door gras te zaaien of grasmatten uit te rollen. Daarnaast kunnen zij bloemweides vormgeven en bloemen, bomen en struiken aanplanten.

Strooidienst

Tijdens de wintermaanden zorgt Van Belle Sportvelden uit Heerstert (Zwevegem) voor de nodige hulp om wegen en parkings sneeuwvrij te maken. Dankzij hun strooidienst kan u zich zelfs bij vriesweer veilig naar uw bestemming begeven.

Contact Information
Adres: Raaptorfstraat 1
8551 Heerstert (Zwevegem)
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]